Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder.
Reach out to usAfhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os doormidden.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder zyde nog eens midden door laaten hakken, maar zo, dat de voorste zyde, het kortste is, om dat de ribbenstukken dan veel beeter uitkomen.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder zyde nog eens midden door laaten hakken, maar zo, dat de voorste zyde, het kortste is, om dat de ribbenstukken dan veel beeter uitkomen.
Afhakken van een Os, en hoe men daar mede handeldt, en hoe men de stukken best gebruikt. Als de Os door gehakt is, dan moet men ieder zyde nog eens midden door laaten hakken, maar zo, dat de voorste zyde, het kortste is, om dat de ribbenstukken dan veel beeter uitkomen.